DAFTAR AHLI DAN KEBAIKAN SHAKLEE

Selasa, 29 November 2016

Best ke jadi ahli Shaklee ni ?  apa kelebihannya ? banyak je produk kecantikan and kesihatan kat luar sana. So perlu ke nak jadi ahi Shaklee ?

Seriusly scha bagitahu banyak kelebihan yang korang boleh dapat, bukannya korang hanya makan vitamin semata, tapi korang boleh buat business, korang boleh kongsikan kebaikan Shaklee bersama.

Jom baca kalau nak tahu lebih lanjut


KEBAIKAN MENJADI AHLI SHAKLEE




·                     Dapat beli dengan harga ahli
Kebiasaannya, apabila anda mengambil vitamin Shaklee, akibat kemudian adalah bukan anda seorang sahaja yang mengambil supplement Shaklee, tapi ianya akan berjangkit dengan SELURUH family anda di sebabkan keberkesanannya.

Bayangkan, jika anda membeli bukan menjadi ahli. Anda perlu membeli dengan retail prices instead anda menjadi ahli, anda membeli dengan harga ahli.

Wah Jimatnya!!

·                     Lebih UV dapat bonus

Let's say anda jadi ahli, dan anda memang nak jadi member dengan tujuan untuk kegunaan sendiri. At the end, scha  ulang ayat yang sama. Scha taw akan berjangkit dengan keluarga, kawan dan sebagainya. Anda beli untuk diri sendiri tiba-tiba ada kawan tahu anda ahli shaklee dan kata kepada anda "eh, aku nak beli dengan ko lah"  atau "aku nak cuba la vitamin Shaklee sekian sekian sekian sebab feedback dia sangat bagus, ramai kata produk ni bagus"  Dia pun beli dengan anda dengan retail prices tup tap tup tap anda terkejut anda dapat bonus!.

Macam mana boleh dapat bonus?

Bonus anda akan dapat apabila anda beli melebihi 150 UV, di situ anda akan dapat bonus. Setiap produk Shaklee ada uv nya sendiri. Dan bonus tersebut di dalam bentuk duit, kechingggg!! hehe, bonus masuk dalam pertengahan bulan. 

·                     Side income

Side income terjadi apabila kawan anda ingin membeli dengan anda. Keterangannya, Apabila mereka membeli dengan anda , anda perlu menjual dengan harga pasaran. Di situ anda dapat untung, Untung tersebut adalah side income anda.

Perlu di ingat, untung dan bonus 2 perkara yang berbeza. Untung adalah keuntungan anda menjual produk. Bonus apabila anda membeli melebihi 150 UV dapatlah bonus 2 angka, 3 angka, 4 angka . Anda sendirilah tentukan berapa angka


·                     Convenient

Alah, kalau jadi Ahli, kena walk in sendiri ke HQ, Branch nak beli barang. Malaslah, Oh no!! semuanya di jari anda. Click click dan nanti Shaklee hantarkan ke rumah. Alahai mudahnya ~~ :)

·                     Car Bonus/Umrah/Convention


Apabila anda benar -benar serius dan mencapai ke tahap yang selayaknya, anda boleh dapat car bonus, umrah, pergi ke convention dan sebagainya. Yang  best, Umrah atau travel, Shaklee yang tanggung kesemuanya. Best kan? Cuti free sape tak nak, Beribadat selepas hasil titik peluh kita dengan Shaklee, dapat Umrah free. 

Bagi mereka yang ingin berniaga, serius dalam bidang Shaklee scha mengalu-alukan. Bila anda masuk dalam Group Shaklee anda akan Nampak supportive antara satu sama lain sangatlah kuat. Dalam Shaklee kita akan betulkan niat sebenar kita dan kita akan tahu lebih banyak ilmunyang mungkin bukan dalam bidang kita . InshaAllah dengan anda menjadi ahli Shaklee banyak benda yang anda boleh dapat .


BAYARAN MENJADI AHLI SHAKLEE SANGATLAH MURAH
Bayaran untuk menjadi Ahli Shaklee adalah RM79.50 including postage. 
Hanya bayar sekali untuk seumur hidup

Apabila anda mendaftar untuk menjadi Ahli Shaklee, anda akan dapat member kit.

Beg, Buku panduan, Senarai harga retail, harga ahli dan pelbagai lagi.

SENANG dan MUDAH SANGAT NAK JADI AHLI


CONTACT AISHAH 0196431747 UNTUK KITA BERCERITA LEBIH LANJUT 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS